Dokumentumfilm adatbázis

A DocuArt filmes adatbázisa filmgyűjteményünk nyilvántartását és kutathatóságát szolgálja. Az adatbázis elsősorban társadalmi témájú dokumentumfilmeket tartalmaz: néprajzi, antropológiai filmeket, életmódokat, társadalmi problémákat megjelenítő munkákat, egyénekről, emberi közösségekről szóló filmeket. Kisebb mértékben történelmi filmek és természetfilmek is fellelhetők a gyűjteményben.

Magyar dokumentumfilmek: 1998-tól (korábbi magyar filmek elvétve).
Európai dokumentumfilmek: 2005-től.

A filmgyűjtemény erősen kötődik az alapítványunk által szervezett filmes rendezvényekhez, elsősorban a Dialektus Fesztiválhoz.

Fontos számunkra, hogy a filmekről minél pontosabb és részletesebb adatok álljanak a rendelkezésre, ezért kérünk, jelezd számunkra, ha téves adatot találsz!

A filmeket sokféleképpen címkézzük annak érdekében, hogy könnyen kiszolgálják a különböző érdeklődéssel érkező látogatókat. Többek közt lehet keresni a szokásos címek, szerzők, gyártási év stb. mellett népcsoportra, lokalitásra és kulcsszavakra is.

A filmek a DocuArt mozi videókönyvtárában tekinthetők meg, kölcsönzésükre általában nincs lehetőség. A filmcím mellett megjelenő ikon mutatja, ha a film a DocuArt online-on megnézhető.Online megtekinthető DocuArt filmek Tovább a filmkatalógoshoz
doc_hun_configuration Támogató Partnerünk Magnet Bank - Magyar Közösségi Bank
Rossz felhasználónév vagy jelszó.
DocuArt mozi online
DocuArt mozi online
DocuArt mozi online
DocuArt mozi online
Bejelentkezés