DocuArt mozi

A DocuArt vetítőterme 50 személyes - az izgalmas erkéllyel együtt, ahova a gépházon keresztül juthatsz be. Van egy remek projektorunk, amellyel vetítünk különböző videó formátumokat, és egy másik, kisebb, amit inkább prezentációkhoz használunk. A villany-mozi mellett a celluloidra is fel vagyunk készülve, tudunk vetíteni 35 mm-es és 16 mm-es filmeket, meg, ha hozol gépet, akármit! A hangosítás jelenleg 2.0, de jól szól, és a kávézóba, illetve a fogadó térbe is továbbítani tudjuk a hangot. A terem összenyitható a kávézóval, így akár 70-en is élvezhetik az előadást.

Szirtes András: Lumiere tekercsek workshopSzirtes András: Lumiere tekercsek workshop

 A DocuArt mozi nem játszik rendes műsorrend szerint filmeket. Minden vetítésünk valamilyen módon interaktív, vagyis filmklub-sorozatba illeszkedik, ahol klubvezetővel, meghívott előadókkal együtt gondolkodhatsz a látott moziról. Más esetben a vetítések komplex szakmai keretbe ágyazottak, pl. filmbemutató, nyílt filmvita, workshopok, mini fesztiválok stb., ahol végülis ugyanez a helyzet: a "szimpla" filmnézésen túl mindig valamilyen intellektuális kaland vár rád egy beszélgetés, előadás vagy műhelymunka formájában. És ne feledd, a DocuArt dokumentumfilmes mozi! Itt a valósággal találkozol!

A klubokról, egyedi vetítésekről, eseményekről a naptárban találsz infót, de legbiztosabb, ha feliratkozol a hírlevelünkre!